QISHLOQ XO’JALIGIDA SUT VA SUT MAHSULOTLARINI QAYTA ISHLASH

Авторы

  • Abdurahmonova Lazokat Abdivohid qizi
  • Xolmurotov Asror Yashin o’g’li

Ключевые слова:

Sut, mineral moddalar, yog’, uglevodlar, pasterizatsiya, sterilizatsiya, milk, minerals, fat, carbohydrates, pasteurization, sterilization

Аннотация

ANNOTATSIYA:Qishloq xo’jaligida mahsulotlarni qayta ishlash bilan birga sut va sut mahsulotlari ham qayta ishlanadi. Sutni qayta ishlash saqlash va ishlab chiqarish texnologiyasi va tarkibiy qismi haqida maqolamizda yoritib berilgan.

Annotation: in agriculture, milk and dairy products are processed along with the processing of products. Milk processing is highlighted in our article about the technology and component of storage and production.

Биографии авторов

Abdurahmonova Lazokat Abdivohid qizi

“TIQXMMI’’ Milliy tadqiqot universtitutining Qarshi irrigatsiya va agrotexnologiyalari instituti talabasi

Xolmurotov Asror Yashin o’g’li

“TIQXMMI’’ Milliy tadqiqot universtitutining Qarshi irrigatsiya va agrotexnologiyalari instituti talabasi

Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi

Загрузки

Опубликован

2023-11-29