AMIR TEMUR MAQBARASI - Xurshid Samatov O’lmasjonovich; Kaxxarov Zayniddin Amiriddin O’g’li (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Amir Temur maqbarasi yoki Go’ri Amir maqbarasi nomi bilan tanilgan tarixiy inshoat haqida.Bugungi kunda, Amir Temur maqbarasi turistlar, tarixshunoslar va boshqalar uchun ahamiyatli sayohatgoh boʻlib, shahar nomi bilan birga Samarqandning eng keng akslaridan biri sifatida taniladi.