MAVLONA MUHAMMAD QOZINING MANAVIY ME’ROSIDA AXLOQIY QARASHLAR - Xurshid Samatov O’lmasjonovich; Karimov Sherxon Muzaffarovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada XV asrda faoliyat yuritgan atoqli shayxlardan biri Mavlono Muhammad Qozi faoliyati va hayot yo’li tahlil qilingan bo’lib,uning asarlarida davlat.