ERKIN VOHIDOVOVNING ‘’O’ZBEGIM’’ VA ‘’RUHLAR ISYONI’’ ASARLARINING BADIIY TAHLILI. - Usarova Laylo Ibragimovna; Boltayeva Sevinch Ulug’bek qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2023)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada Erkin Vohidovning ‘’O’zbegim’’ va ‘’Ruhlar isyoni asarlarining adabiyotshunoslikda tutgan o’rni va badiiy tahlili berib o’tiladi.