INTELLEKTUAL MUVAFFAQIYATLI O‘SMIRLARNING PSIXOLOGIK IJTIMOIYLASHUVI - Allamova Shahista Yuldashboyevna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2023)
Аnnotatsiya: Ta’lim jarayonida intellektual muvaffaqiyatli bolalarning ijtimoiy psixologik xususiyatlari shakllanishiga imkon beradigan sharoitlar yaratilsa, o’quvchilarga intellektual xususiyat shakllanishining psixologik asoslari haqida tushunchalar berib borilsa ularda intellektual muvaffaqiyatli bolalarning ijtimoiy psixologik xususiyatlarini rivojlanishi unumi oshganliki xaqida yoritib berilgan.