APPROACHES TO TEACHING WRITING IN THE EL - Sobirjonova Muslima Elmurod qizi.,; Matxoliqova Nafosat Qahramonjon qizi.,; Ahmedova Matluba Ibragimjonovna., (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2023)
Annotation: There are three main approaches to teach writing in the EL: 1) Text-based approach; 2) Writer-based approach, 3) Genre approach; 4) Communicative approach.