UMAR IBN XATTOBNING ADOLATPARVARLIK HAYOTI - Xurshid Samatov O’lmasjonovich; Bunyod Xolmirzayev Sirojiddin O’g’li (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola ibn Xattobning hayoti va adolatliligi, islom diniga qilgan amallari haqida bayon etildi.