AMIR TEMUR VA TASAVVUF PIRLARI : (ULUG’ SARKARDANING PIRLARIGA MUNOSABATI) - Sayfiddin Norpolvonov Shuhrat O’g’li; Xurshid Samatov O’lmasjonovich (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2023)
Annotatsiya: Maqolada sohibqiron Amir Temurning saltanat tepasiga kelishi, Xoja Ahmad Yassaviy, Shamsiddin Kulol va Sayyid Barakadek valiylarning karomatlari sabab ko‘p bora zafar quchganligi borasidagi masalalar tahlilga tortiladi.