GRAFIKA HAQIDA MA’LUMOT - Usarova Laylo; Xoliqova Zulfiya Yo’lchi qizi (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2023)
Annotatsiya: Grafika bo‘limi haqida tilshunoslikdagi turli qarashlar yoritilgan. Olimlarning munozarali fikrlari asosida mavzu muammolari bayon qilingan.