O’TKIR HOSHIMOVNING “IKKI ESHIK ORASI” ASARINING BADIIY TAHLILI - Usarova Laylo Ibragimovna,; Qahramonova Maftuna O’tkir qizi., (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2023)
Annotatsiya: O’tkir hoshimovning “Ikki eshik orasi”asarining badiiy tahlili.