MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA PSIXOLOGIK TA`LIM VA TARBIYA BERISH SHAKLLARI. - Imomova Mexrangiz Najmiddin qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalar uchun psixologik ta'lim va tarbiyaning turli shakllarini o'rganadi, ularning erta bolalik rivojlanishiga ta'sirini o'rganadi. Adabiyotlarni keng qamrovli tahlil qilish orqali maqolada mavjud nazariyalar va amaliyotlar ko'rib chiqiladi, uslubiy yondashuv taqdim etiladi, natijalar muhokama qilinadi va xulosalar chiqariladi. Maqsad maktabgacha yoshdagi bolalarda kognitiv va ijtimoiy-emotsional ko'nikmalarni rivojlantirishning samarali strategiyalari haqida tushuncha berishdir.