НОК ДАРАХТИНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ - С.Абдураманова; А.Эрматов (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: Мақолада нок дарахтининг халқ хўжалигидаги аҳамияти, унинг кенг тарқалган навлари, таркиби, интенсив боғларни яратишда пайвандтагларнинг ўрни келтирилган.