TA'LIM TIZIMIDA SUN'IY INTELEKTDAN FOYDALANISH - Muqimov Shahzodbek Ixtiyor o'g'li; Dilmurodov Zuxriddin Do’stmurod o'g'li (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda ta'lim tizimida sun'iy intelektdan foydalanish, sun’iy intellektini ta’limda qo’llashning ijobiy va salbiy tomonlari, sun’iy intellektning taraqqiy etishi, sun’iy intellekt rivojlanishi tezlashgan sari kasbiy faoliyatlar ham asta-sekin kamayib borishi haqida to'liq bayon qilingan.