QADIMGI YOZUVLAR HAQIDA ( XORAZM, KUSHON, BAQTRIYA VA OROMIY YOZUVLARINING TARIXI) - Ashurov Sodiqjon; Oqbo’tayev Abdulaziz; G’ulomov Jahongir; Qurbonov Hasan (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Avvalo usbu maqolada qadimgi yozuvlar haqida so`z borgan va shu bilan birgalikda ularning vujudga kelishi, turlari haqida ma’lumotlar keltirilga. Xorazm, Kushon, Baqtriya va Oromiy yozuvlarning vujudga kelishtarixiga ham nazar solamiz.