SUKUK TUSHUNCHASINING MAZMUNI VA UNING QIMMATLI QOGʻOZLAR BOZORIDA TUTGAN O‘RNI - Naimova Mashhura Qobiljon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada qimmatli qog‘ozlar bozorida sukukning iqtisodiy kategoriya sifatidagi mazmuni va uning roliga oid ilmiy-nazariy qarashlar hamda uning oddiy aksiya va obligatsiyalardan farqi haqida so‘z boradi.