NOAN’ANAVIY VA QAYTA TIKLANUVCHI ENERGIYA MANBALARIDAN FOYDALANIB ELEKTR TA’MINOTIDAGI ISHONCHLILIKNI OSHIRISH - Latipov Abbos Sharipovich; Normamatova Sevinch Sherzod qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Qayta tiklanuvchi energiya manbalaridan foydalanib energiya tejash ya’ni quyosh energiyasini suyuqlik - bug‘ yordamida elektr energiyasiga aylantirish sxemasi berilgan.