ДЕЛОВОЕ МАСТЕРСТВО УЧИТЕЛЯ РУССКОГО ЯЗЫКА И ЛИТЕРАТУРЫ - Каримова Зилола Абдуравуфовна (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: maqolamda rus tili va adabiyoti fani o’qituvchisining dars jarayonidagi ish mahorati, undan unumli foydalana bilishning ahamiyati haqida ma’lumot berganman