SALJUQIY TURKLAR DAVLATINING TASHKIL TOPISHI VA INQIROZI. - Do’stmurodov Bahodir (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya:Bu maqolada Saljuqiylar davlatining O’rta Osiyoda joylashgani, Kichik Osiyoda qanday qilib borib qolgani va qayerlarda ko’chmanchi bo’lib yurgani shu davrda mavjud bo’lgan davlatlar bilan aloqalari qanday bo’lgani haqida batafsil malumotlarga ega bo’lasiz.