AXBOROT TEXNOLOGIYALARI VA DUNYOQ INQILOBI. - Zikirillayeva Iroda Komilovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu raqamli asrda axborot texnologiyalari (IT) hayotimizning ajralmas qismiga aylandi. Muloqot qilish usulimizdan tortib ishlash uslubimizgacha IT insoniyat hayotining barcha jabhalarida inqilob qildi. Bu endi shunchaki vosita emas; bu jismoniy shaxslar, korxonalar va hukumatlar uchun zaruratga aylandi.