KONSTITUTSIYA VA XALQARO HUQUQ - ULUG’BEK SAYITMAMATOV ABROR O’G’LI (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Maqolada xalqaro huquq normalariga asoslangan tushincha berilgan bo’lib, unda O’zbekiston Respublikasining xalqaro huquq normalarini yaratishdagi ishtiroki birinchi Prezidentimiz Islom Karimov nutqlari xalqaro huquq to’grisida bildirgan fikrlari va Muhtaram Prezidentimiz Shavkat Mirziyoyevning Jeneva shahrida so’zlagan nutqlari va rejalari hamda Oliy majlisning inson huquqlari raisi Akmal Saidovning ham fikr va mulohazalari yoritilgan.