KO’RISHDA KAMCHILIGI BOR BOLALAR - Umaraliyeva Nilufar (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ko’zi ojiz shaxslarni taraqqiyotining manabalarini bilmay turib,ular ta’limiga yondasha olmaymiz.Ko’zi ojizlar ham sog’lom insonlar kabi yashashga,ilm olishga,ishlashga va hayotda o’z o’rnini topishga xaqlidirlar.