THE CALCULATION OF THE CRITERIA FOR MATHEMATICAL MODELS OF CIRCULATING WATER IN THERMAL POWER PLANTS - Abdullajonov Sirojiddin Sadirdin o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Issiqlik elektr stansiyasining issiqlik ta’minoti tizimida aylanma suvlarni sovutish jarayonlarini optimal ko‘rsatkichlar bilan tashkil etish orqali samaradorligini oshirish masalalari yoritilgan va tavsiyalar ishlab chiqilgan. Issiqlik elektr stansiyasidagi aylanma suvlarni sovutish jarayonlarini optimal ko‘rsatkichlar bilan tashkil etish bilan samaradorligini oshirish masalalari yoritilgan va tavsiyalar ishlab chiqilgan.