RUHIY RIVOJLANISHI SUSTLASHGAN BOLALAR - Mamasheva Ra’no Qodirjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ruhiy rivojlanishi sustlashgan bolalar, ularning turlari, ruhiy rivojlanishi sustlashgan bolalar bilan aqli zaif bolalarni o’zaro farqlash haqida ma’lumotlar keltirilgan.