AUTIZM SINDROMLI BOLALAR - Mirzahamdamova Nozima (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada autizm sindromiga chalingan bolalar, autism belgilari, autizm sindromiga chalingan bolalar rivojlanish xususiyatlari, autizm sindromili bolalarda kognitiv jarayonlar buzilishlarining psixologik omillari hamda uning amaliy jihatlari keltiriladi.