BUDJET TASHKILOTLARIDA MOLIYAVIY NAZORATNING O‘RNI VA RO‘LINI TAKOMILLASHTIRISH - Rizayev Nurbek Kadirovich; Maxamadaliyev Boburbek Baxodir o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotasiya: Mazkur maqolada mamlakatimizda olib borilayotgan islohotlar, jumladan, moliya sohasida moliyaviy nazoratning mohiyati, ahamiyati va samarali moliyaviy nazoratni amalga oshirish orqali budjet mablag‘laridan tejamkorlik asosida foydalanish, budjet mablag’larini rejali va maqsadli sarflarinishi masalalari o’rganilgan hamda budjet tashkilotlarida moliyaviy nazoratining o’rni va ro’li, nazorati samarali tаshkil etish vа ulаrning tаhlilini аmаlgа оshirish, yo’llarini ko’rsatish borasida fikrlar bayon etilgan.