HAMID OLIMJON IJODIDA XALQ OG‘ZAKI IJODINING О‘RNI - Irgasheva Marhabo Olimjonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada Hamid Olimjon ijodida xalq og‘zaki ijodining o‘rni hamda hayotda va ijodda xalq baxshilariga qaratilgan e’tibor haqida yoritib berilgan.