DILATOMETRIK VA BIMETALLIK DATCHIKLAR - Jo'raqulova Durdona Hamidulla qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsіya: Suyuqlik datschiklari, dilatometrik datchik ishlash prinsipi, bimetallic datchik ishlash prinsipi, termometrlar, kamchilik va afzalliklari, qo’llanilishi lozim bo’lgan obyektlar.