AVLONIY QARASHLARIDA TAFAKKUR TALQINI - Xidirov Shukurullo Isroiljon o’g’li; Abdulvoyitov Dilyorbek Muzaffar o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada inson hayotida tafakkurning psixologik o’rni va ahamiyati psixologik tahlil qilindi. Nazariy tahlil asosida tafakkurni ijtimoiyda rivojlanishi bo’yicha fikr yuritiladi.