GRIPP KASALLIGINI UY SHAROITIDA DAVOLASH USULLARI - Akbarova Dilshoda Shuxratbekovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Gripp keng tarqaladigan o‘tkir yuqumli kasalliklardan biri bo‘lib, deyarli dunyoning barcha mamlakatlarida uchraydi. Mavsumiy ko‘tarilish ko‘rsatkichlari yilning noyabr, mart oylariga to‘g‘ri kelsada, ko‘p hollarda kuz-qish oylarida kuzatiladi.