O’G’ITLAR ME’YORINI BELGILASH. - Abduxakimova Xusnidaxon; Abaraliyeva Sarvinoz; Mamatova Gulzoda; Bozorboyev Shohruxbek (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada O'simliklarni o'g'itlashda amalga oshiriladigan chora tadbirlar,o'g'itlash meyori belgilash,o'simlikni o'g'itlashda ishlatiladigan o'g'itlar turlari hamda ularning miqdorlari haqida ma'lumotlar berilgan.