TO SEARCH VOCABULARY FROM VARIOUS SOURCES - Rustamova Mehriniso (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, so‘z, lug‘at haqida va manbalardagi lug‘atlardan foydalanish haqida umumiy ma’lumotlar berilgan.