BIOLOGIYA DARSLARIDA OʻQUVCHILARNING INDIVIDUAL FAOLIYATINI TASHKIL ETISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Mamlakat Umarova Mirzaliyvna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada biologiya darslarida oʻquvchilarning individual faoliyatini tashkil etishning pedagogik asoslari, umumiy oʻrta taʼlimi muassasalarida biologiyani oʻqitishning оʼziga xos xususiyatlar, biologiya darslarida zamonaviy pedagogik va axborot texnologiyalaridan foydalanish haqida batafsil bayon qilingan.