AGRAR MUNOSATLAR VA AGRAR BIZNES - Jumayev Hojimuhammad; Eshboyev Bobur; Abdumo'minov Alpomish (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Agrar munosatlarni va agrobiznesni qishloq xo’jaligisiz tasavvur qilib bo’lmaydi.Chunki qishloq xo’jaligi agrar munosabatlar va agrobizneslarning asosini tashkil qiladi. Qishloq xo‘jaligi iqtisodiyotning muhim sohasi bo‘lib, unda insoniyat hayoti uchun eng zarur bo‘lgan oziq-ovqat mahsulotlari va aholi uchun iste’mol buyumlari tayyorlovchi sanoat tarmoqlariga xomashyo ishlab chiqariladi.