ÓZBEKSTAN XALIQ BAQSISI ǴAYRATDIN ÓTEMURATOV. - Orazalieva Gúljayna Sabit qızı.; Kamalova G.M (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotciya: Bul maqalada Ózbekstan xalıq baqsısı Ǵ.Ótemuratovtıń ushrasıw keshesi haqqında sóz etilgen bolıp, bunda ustazdıń tayarlaǵan kóplegen shákirtleri, olardıń jetiskenlikleri tuwralı aytıp ótilgen, jáne de uztazǵa arnap, shákirtleri tárepinen tayarlanǵan koncert baǵdarlaması shólkemlestirildi.