SUV TA’MINOTI NASOS STANTSIYASIDA MAHALLIY AVTOMATLASHTIRISH USULLARI VA VOSITALARINI TAKOMILLASHTIRISH - Salohiddinov Hikmatullo Hakimjon o‘g‘li.; Normatov Yigitali Saydulla o‘g‘li.; Yo‘ldashev Akmaljon Valijon o‘g‘li; Norbekov Islombek Nizom o‘g‘li. (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Nasos stantsiyaning suvni uzatish quvvati holatini yaxshilash hamda magistral quvurlarni doimiy ravishda suv bilan to’ldirib uni kerakli bo’lgan bosimga aylantirib istemolchilarga yuborish tizimi va avtomatik ishlash rejimi ishlab chiqilgan, nasos stantsiyasining ishlash rejimini oshirish va avtomatik o’lchov vositalarini qo’llash tizimini ishlab chiqish, nasos stantsiyalarining strukturaviy sxemasini ishlab chiqish, nasos stantsiya ish rejimini boshqarishda hamda suv ta’minotini avtomatlashtirilgan nasos stantsiyaning takomillashgan algoritmini ishlab chiqish.