O’ZBEK TILIDA ARGO, JARGON VA VULGAR BIRLIKLAR - QOBULOVA SHUKURXON PAXLAVONJON QIZI (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada o'zbek tilidagi argotizm va jargotizm hodisalari, vulgar birliklar haqida fikr va mulohozalar keltirilgan. Badiiy asarlardan berilgan misollarda argo, jargon hamda vulgar so'zlar tahlil qilingan. Ijtimoiy hayotda ishlatilish ko'lami o'rganilgan. Badiiy asarlardan misollar berilgan.