СОЛИҚЛАР ВОСИТАСИДА ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИ КОРХОНАЛАРИ ФАОЛИЯТИНИ ҚЎЛЛАБ-ҚУВВАТЛАШ ВА РАҒБАТЛАНТИРИШ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Аманов Акрам Мирзаевич (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Аннотация: Мазкур мақолада қишлоқ хўжалиги корхоналарини солиққа тортиш амалиётидаги ислоҳотлар, уларнинг самарадорлиги таҳлил қилинган. Аграр соҳани ривожлантириш мақсадида ишлаб чиқилган меъёрий ҳужжатлар ўрганилиб, қишлоқ хўжалиги корхоналарини ва уларда фаолият олиб бораётган ишчи-хизматчиларни адолатли солиққа тортиш юзасидан таклиф ва тавсиялар келтирилган.