“TALABALARNING LOYIHALASH MADANIYATINI KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARI VOSITASIDA RIVOJLANTIRISH” - Mamatov Dilmurod Narmurodovich; Egamqulova Fotima Tuyģun qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada talabaning loyihalash madaniyatini shakllantirish tizimini nazariy asoslash va loyihalash va uni universitetning o‘quv jarayoniga joriy etish samaradorligini yoritish masalasi muhokama qilinadi.Loyihalash jarayonida kompyuter texnologiyalaridan foydalanish tartiblari haqida maʼlumot berilgan.