SHAXS MA’NAVIY-RUHIY BEGONALASHUVINING SHAKLLARI - Haqberdiyeva Fariza Akmaljonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Maqolada ijtimoiy hayotimizdagi ma’naviy tendensiyalar, begonalashuv jarayoni, global imkoniyatlar va ularning inson ma’naviyatiga ta’siri, shakllari, sabab va oqibatlari bayon etilgan.