BOSHQARUVDA RAHBAR VA XODIM MUNOSABATLARINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Burxonov Jasurbek Jahongir o’g’li; Xalimova Mashraboy Vaxidovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola tashkiliy boshqaruvda rahbar va xodim munosabatlarining asosini tashkil etuvchi murakkab psixologik dinamikani o'rganadi. Aloqa, ishonch va motivatsiya kabi asosiy psixologik xususiyatlarni o'rganib chiqib, tadqiqot ushbu omillarning xodimlarning qoniqishiga va tashkilotning umumiy muvaffaqiyatiga ta'sirini aniqlashga qaratilgan. To'liq adabiyotlarni tahlil qilish orqali maqola mavjud tadqiqotlar haqida qimmatli tushunchalarni beradi, so'ngra usullar, natijalar, munozaralar va xulosalarni batafsil o'rganib chiqadi, turli tashkiliy sharoitlarda rahbar va xodimlar munosabatlarini yaxshilash bo'yicha amaliy takliflarni taklif qiladi.