YIRTQICH QANDALALAR BIOEKOLOGIYASI. - Nurmamatova Òĝiloy Abdirahmon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yirtqich qandalalar hamda ularning bioekologiyasi haqida fikr va mulohazalar keltrilgan.