ATROF MUHITNI MUHOFAZA QILISHDA EKOLOGIK NAZORAT - Abdusattarova Feruza Shokirjonovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: maqolada ekologiya bilan bog`liq masalalar, atrof-muhitni muhofaza qilishda ekologik nazoratning ahamiyati ayon qilingan.