ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ МИЛЛИЙ ГВАРДИЯСИ ҚЎРИҚЛАШ НАРЯДЛАРНИНГ ХИЗМАТ ЎТАШ ЖАРАЁНИДАГИ ҲУҚУҚЛАРИ ВА МАЖБУРИЯТЛАРИ - Хайдаров Саидваққос Аббосович (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Аннотация: Тезисда Ўзбекистон Республикаси Миллий гвардияси қўриқлаш нарядларнинг хизмат ўташ жараёнидаги ҳуқуқлари ва мажбуриятлари ҳамда наряд тушунчаси ва унинг хизмат жараёни ҳақида сўз боради.