SHAXSGA DOIR MA’LUMOTLARINI HIMOYA QILISH KAFOLATLARI - Bazarbaev Maxmudjon Maxamadjonovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada hodimning mehnat faoliyatida shaxsga doir ma’lumotlarni saqlash, shuningdek, Mehnat kodeksida belgilangan tartiblar muhokama qilingan.