JAMOATCHILIK NAZORATI - Dumanova Gulnora Mirzaliyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: mazkur maqolada jamoatchilik nazorati tushunchasi va uning vujudga kelishi hamda rivojlanish borasida olimlarning turli xil qarashlari tahlil qilingan.