MEHNAT SHARTNOMASINING BEKOR QILISH ASOSLARI - Kenjemuratov Nurlibek Sabirxon o'g'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: mazkur maqolada mehnat shartnomasini bekor qilish asoslari, shuningdek, korxona mulkdori almashganda, korxona qayta tashkil etilganda ya’ni, qo‘shib yuborilgan, birlashtirilgan, bo‘lib yuborilgan, qayta tuzilgan hodim bilan tuzilgan mehnat shartnomasini bekor qilish asoslarini yangi tahrirdagi Mehnat kodeksi misolida atroflicha tahlil etilgan