BIZ KORRUPSIYAGA QARSHIMIZ - Xudoyorov To'ychi Nurbobo o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: maqolada korrupsiga qarshi kurashi va uning salbiy oqibatlari, ularni olidini olish choralari bo‘yicha fikrlar bayon etilgan.