ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРЛАРИ ФАОЛИЯТИДА ТИЗИМЛИ КАМЧИЛИК ВА ҚОНУН БУЗИЛИШЛАРИ ҲАМДА УЛАРНИ БАРТАРАФ ЭТИШ - Турғунов Акмал Камолиддин ўғли (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Анотатсия:Профилактика инспекторлари фаолиятида тизимли камчиликлар ва қонун бузилишлари аниқланиши,уларнинг келиб чиқиш сабаблари ва уларга имкон берайотган шароитларни аниқлаш,профилактика инспекторларини жамиятда обросини ошириш.Фуқороларнинг хуқуқ ва эркинликларини химоя қилишда камчиликларга ёл қўймасликни таминлаш.