KORRUPSIYAGA OID HUQUQBUZARLIKLARGA QARSHI KURASHISHDA ICHKI ISHLAR ORGANLARINING O’RNI HAMDA BOSHQA DAVLAT ORGANLARI VA JAMOATCHILIK BILAN HAMKORLIK - ALLANAZAROV ARTUR ISMOIL O’G’LI (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Maqolada jamoat tartibini saqlash va xavfsizligini ta’minlashda milliy gvardiya bo’linmalari hamda ichki ishlar organlari o‘zaro hamkorligining huquqiy va tashkiliy asoslari ilmiy tahlil qilib, sohani nazariy va amaliy jihatdan takomillashtirish bo‘yicha taklif va tavfsiyalar berilgan. Shuningdek, ushbu sohada amalga oshirilayotgan islohotlarning natijalari ilmiy tahlil qilinib uning jamiyat hayotida tutgan o‘rni bo‘yicha fikr va mulohazalar bildirib o‘tilgan.