MARKAZDAN QOCHMA VENTILYATORLARNING UNUMDORLIGINI ROSTLASH USULLARINI TAHLIL QILISH VA TAVSIFLARINI QURISH - Sarvar Tursunboy o’g’li Ganiyev; Oqiljon Abdurashit o’g’li Shodiyev (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Sanoat tarmog’ida qo’llaniladigan ventilyatsiya tizimlarida havo unumdorligi turlicha bo’ladigan holatlarda, unumdorlikni boshqarish usullarining tahlili, hamda ventilyator qurilmalarining turli rostlash usullarida yuzaga keladigan parametrlari o’zgarishining grafik tavsiflarini qurish.